Maatwerk-Taaltraining voor uw Werknemers

Steeds vaker eisen werkgevers dat een anderstalige werknemer in het bezit is van het NT2-diploma. Met dit diploma heeft de examinator het bewijs dat hij of zij in staat is om in woord en geschrift in het Nederlands te communiceren.

Wij bieden u als bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van onze diensten. Wij stemmen de lessen af op de sector van uw bedrijf en op het gewenste taalniveau. De lessen worden gegeven aan kleine groepen, waarbij wij ons elke twee weken differentiëren, zodat elke deelnemer het maximale resultaat behaalt.

Wilt u dat uw medewerkers op een snelle en effectieve manier Nederlands leren? Wilt u meer informatie over een op maat gemaakte taaltraining? Onze adviseur staat u graag te woord! Je kunt contact opnemen via 06 – 40 40 24 88 of info@redlanguagetraining.nl.

Instaptoets

Willen uw medewerkers voor de eerste keer een training Nederlands bij RED volgen? Dan dienen zij mogelijk een instaptoets te maken en/of een intakegesprek met een docent te hebben. Dat is afhankelijk van de situatie.

NT2 I en II staatsexamen NT2 I en II

Voor de meeste beroepen is het van groot belang om de Nederlandse taal goed te beheersen. Daarom moet je slagen voor het NT2 B1 of B2 (https://rm.coe.int/168045bb51) staatsexamen. Voor een bachelor- of masterdiploma moet je minimaal het staatsexamen NT2 op B2-niveau hebben.

RED Language & Training is gespecialiseerd in het geven van onderwijs, dus ze zijn voorbereid op deze examens. Onze cursussen zijn intensief en het aantal lesuren bepaalt de snelheid. De gemiddelde benodigde uren om het NT2 B1 staatsexamen te behalen zijn 480 uur. Wij bieden dagelijks lessen aan, zodat de student binnen 4 weken de Nederlandse taal kan spreken en begrijpen. Ook richten we ons op grammatica en lezen. Het cursusprogramma is uniek en op deze manier wordt de student getraind voor het staatsexamen in 3 maanden.

Opleiding in gezondheidszorgkennis

Red Language & Training biedt een aanvullend programma voor gezondheidswerkers. Voor gezondheidswerkers is het van groot belang om de Nederlandse taal op een hoog niveau te beheersen. Als gezondheidswerker is het belangrijk om te slagen voor het staatsexamen NT2-niveau B1. Daarom is dit programma samengesteld uit de vakbekwaamheids- en kwalificatiedossiers van de Nederlandse gezondheidszorgprogramma’s.

Waarom is ons programma uniek:

  • Wij verzorgen cursussen en trainingen in kleine groepen
  • Nederlands leren op een snelle en effectieve manier
  • Onze lessen bevatten onderdelen die nodig zijn voor de gezondheidszorg
  • We onderscheiden onze lessen, zodat het informatief en interessant blijft.
  • We gebruiken zorgvuldig gekozen methoden en online lesmateriaal.
  • Alle lessen worden gegeven door professionele NT2-docenten met ervaring.

RED Language & Training

Aphroditestraat 37
5047 TW  Tilburg
  +31 (0)640 40 24 88
 info@redlanguagetraining.nl

 

KvK nr.51980339